Verburch_Logo-klein

Klik hier voor de algemene website van S.V. Verburch

Activiteiten

BeachVolleybalToernooi
Verburch organiseert ieder jaar (eind augustus) een BeachVolleybalToernooi in het kader van de feestweek “Rondje Poeldijk”. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het pleintje voor Bakkerij Bronswijk (Voorstraat) volgestort met zand. Dit toernooi wordt op twee avonden gespeeld en er kunnen maximaal 16 teams aan deelnemen. De winnaar van de eerste avond speelt de finalewedstrijd tegen de winnaar van de tweede avond
.

Oliebollentoernooi
Vlak voor de jaarwisseling vindt een oliebollentoernooi plaats. Dit toernooi is alléén toegankelijk voor de eigen leden. Op één van de velden wordt het net geblindeerd, waardoor er zeer verrassende dingen kunnen gebeuren. Na afloop van dit toernooi worden er oliebollen gegeten.

Verburchtoernooi
Jaarlijks organiseren wij in maart een eigen recreanten mix toernooi, in de grote hal van het sportcomplex. Aan dit toernooi kunnen maximaal 16 teams deelnemen. Na afloop van dit toernooi vindt, onder het genot van een hapje en een drankje, de prijsuitreiking plaats.

Toernooien derden
Jaarlijks wordt er door verschillende recreantenverenigingen in het Westland, een toernooi georganiseerd waaraan Verburch met één of meerdere teams deelneemt.
Van deze toernooien worden op deze website geen uitslagen gepubliceerd.

PICT0150b